Usluge

Usluge i sadržaji

Ponuda naših apartmana obogaćena je dodatnim uslugama i sadržajima koji čine Villu Dalmatinu idealnim prostorom za vaš odmor. Naše profesionalno i ljubazno osoblje pobrinut će se da se u potpunosti opustite i uživate u vremenu za sebe. Zanima li Vas restoran koji najviše odgovara vašim preferencijama i željama, kako doći do nekog mjesta ili neka druga informacija, naš konsijerž pobrinut će se da raspolažete sa svim relevantnim podacima i korisnim savjetima na vrijeme.
 
Kao naši gosti možete uživati u bazenu s morskom vodom, pored kojeg se nalazi terasa za sunčanje s ležaljkama, suncobranima, ručnicima te igračkama za bazen. Kako bi vaš odmor bio u potpunosti opuštajući, ovaj adult only aparthotel nudi spa sadržaje, masažu i saunu, dok se u fitness centru aparthotela možete rekreirati.
 
Naši prostrani apartmani opremljeni su klima-uređajem i Wi-Fi internetom, a spavaće sobe antialergijskom i pamučnom posteljinom. Dostupna je svakodnevna usluga čišćenja, usluga peglanja i praonica rublja.

Naša ponuda

Bogat doručak

Svako jutro, naše osoblje priprema doručak koji se za Vas poslužuje u lobby restoranu. Na bogatom doručku poslužuje se i veganska, vegetarijanska, bezglutenska hrana te hrana bez laktoze. Uživajte u svježem obroku i započnite dan regenerirani i puni energije.

vila dalmatina sea water pool

Morski bazen

Odmorite u velikom bazenu ispunjenom morskom vodom, dok uživate u hladnim koktelima i smoothijima pripremljenim u našem baru.