Adult Only Apart-Hotel

Luksuzan i moderan „adult only“ (16+) apart-hotel Villa Dalmatina, na otoku Braču savršeno je mjesto za provesti romantično putovanje o kojem maštate. Villa se sastoji od 11 luksuznih apartmana te će Vaš savršeni boravak upotpuniti i privatni vanjski bazen s morskom vodom, wellness centar, teretana i bar. Kako bi Vaš odmor bio nezaboravan i bezbrižan, naše uslužno osoblje će se pobrinuti o svakom detalju pružajući Vam vrhunsku uslugu. Veselimo se Vašem dolasku!

Apartmani

Superior (8 apartmana)

Apartman od 45 kvadratnih metara s jednom spavaćom sobom i velikom kupaonicom s tušem, idealan je za parove. Uživajte u zalasku sunca na velikoj terasi s pogledom na more.

SAZNAJ VIŠE »

Luksuzni apartmani

U Villi Dalmatini možete rezervirati 11 atraktivno namještenih i luksuzno opremljenih apartmana. Svaki apartman osmišljen je kako bi vam osigurao vrhunsku udobnost i iskustvo odmora u luksuznoj vili.

Bol & otok Brač

Bogata kulturno-povijesna baština, jedinstvena gastronomska ponuda, prekrasne plaže i uvale, kristalno čisto more i gostoljubivost mještana jamstvo su nezaboravnog odmora.

Transferi autom i brodom

Za vas ćemo organizirati sigurno i ugodno putovanje automobilom, kombijem ili brodom kroz cijelu Dalmaciju. Slobodno nas kontaktirajte kako bi dogovorili sve detalje.