Lokacija

Otok Brač, Bol

Villa Dalmatina nalazi se na južnoj strani otoka Brača, u mjestu Bol – najpopularnijoj hrvatskoj odmorišnoj destinaciji već dugi niz godina.

 

U blizini Ville Dalmatine nalaze se razni restorani i barovi te trgovina prehrambenih proizvoda (okvirno 200 m). Za ljubitelje sporta u blizini se također nalaze i vrhunski teniski tereni (okvirno 300 m), kao i sadržaji za zaljubljenike sportova na vodi, kao što su jedrenje na dasci i skijanje na vodi (okvirno 700 m).

 

Autobusno stajalište udaljeno je 200-tinjak metara, dok se katamaranski terminal nalazi na 1 km od objekta. Najbliža trajektna luka smještena je u Supetru, udaljenom oko 32 km.

 

Na samo 1,2 km od Ville Dalmatine, nalazi se najpoznatija bračka plaža – Zlatni rat, do koje možete doći brodom, biciklom ili laganom šetnjom uz more.

Kako do Bola?

Ukoliko putujete automobilom, autobusom ili vlakom potrebno je ukrcati se na jednu od dvije trajketne linije za otok Brač. Ukoliko polazite iz Makarske potrebno je ukrcati se na liniju Makarska- Sumartin. Druga linija polazi iz Splita (Split-Supetar). Također je moguća i direktna katamaranska linija Split-Bol. Od Sumartina ili Supetra pratite cestovne oznake do mjesta Bol. U slučaju da ne dolazite automobilom, taksi se nalaze u u neposrednoj blizini trajektnih luka.


Ukoliko putujete avionom, zračna luka Split udaljena je od trajektne luke u Splitu te je potrebno unajmiti transfer autobusom, automobilom ili taksijem do trajektne luke.*


Transferi brodom također su mogući iz Splita ili ostalih gradova.

 

*ne organiziramo transfere unaprijed